Maak jij als horecaondernemer gebruik van de NOW-regeling?

Dan nog steeds betaal jij zelf 10% van de resterende loonkosten.

Heb jij nog voldoende werk voor je werknemers?

De nabije toekomst zal voor jou als restauranteigenaar niet meer hetzelfde zijn. De kans is groot dat je als restaurateur wellicht vaker tijdelijk je deuren zal moeten sluiten door een lokale uitbraak van corona tot het moment dat er een definitieve oplossing is.

Hoe zorg jij als restauranteigenaar voor alternatieve inkomsten in de toekomst?

Het antwoord op deze drie vragen en meer is: productontwikkeling. Maar dan op basis van reststromen.

Miljoenen kilo’s brood, deeg, groenten, fruit, chocola en andere ingrediënten worden in de voedselproductie-industrie jaarlijks vernietigd/verspild terwijl deze producten vaak nog goed te gebruiken zijn.

Jij als topchef hebt de creativiteit en kennis in huis om uit deze gigantische reststromen een potentiële inkomstenbron te genereren door er nieuwe, creatieve en lekkere producten van te maken. IntelligentFood heeft de kennis in huis om voor jou deze producten te produceren en te vermarkten.

Investeer nu tijd van jou en je medewerkers om in de toekomst nieuwe geldstromen te creëren uit nieuwe producten. Laten wij de crisis gebruiken om ons voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin we met ons allen anders kijken naar voedselproductie en waarbij het tegengaan van voedselverspilling steeds belangrijker wordt.

In deze coronacrisis krijgen jij en je medewerkers een nieuwe creatieve uitdaging, mogelijk kan je deelname aan dit concept zelfs wel gieten in een vorm van teambuilding. En je creëert nu een nieuw vorm van inkomsten voor de toekomst. Tel daarbij op dat 90% van de kosten nu al worden gefinancierd door de NOW-regeling.

IntelligentFood heeft het concept, het netwerk van voedselreststromen en de kennis om de nieuwe producten te vermarkten. En jij hebt de mankracht, creativiteit en kennis om die producten te ontwikkelen.

Laten wij onze krachten bundelen, nieuwe inkomsten genereren en tegelijkertijd samenwerken aan de oplossing van het voedselverspillingsprobleem.

Neem direct contact op met Junion Hanenberg om te horen hoe het werkt.

Junion Hanenberg

Junion@IntelligentFood.nl

06-17890739

Samen tegen voedselverspilling!

junion heeft dit gemaaktakt

Dit mag niet weg