Communiceer duurzaamheid, circulariteit, lekker en luxe met Kerstmis.

Welkom op onze website.

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn IntelligentFood. De slimme (it’s all in the name) productie-partner die met hart, ziel, professionaliteit én goede smaak de lekkerste producten ontwikkelt voor de foodbranche. En niet zomaar lekker; wij streven naar LEKKER ². 
Samen tegen voedselverspilling, ook met kerst. Want voedselverspilling is doodzonde. Dat is ons motto. 

Gebruik de speciale kortingscode voor Ritch Europe leden en ontvang 10% korting. Code: RITCH

Vinden jij, je medewerkers en relaties duurzaamheid en circulariteit ook belangrijk? Wij wel.

Voor onze nieuwe serie olijfoliën hebben we een bijzondere, onalledaagse keuze gemaakt met een elegant, luxe en culinair avontuurlijk tintje. Onze olijfoliën zijn verrijkt met reststromen vanuit de Nederlandse visrokerij Klooster B.V. uit Enkhuizen en Spakenburg paling uit Spakenburg. De smaak van gerookte makreel en paling – normaliter een heerlijke maar prijzige delicatesse – wordt uit de reststromen gefilterd en vermengd met olijfolie. Van duur naar duurzaam dus. Maar vooral: lekker en heel bijzonder!

Iedereen die met reststroomproducten begint aan het kerstdiner verspilt je minder. Gebruik onze oliën om te koken, bakken en braden. Of gewoon als dip met ambachtelijk brood, als dressing voor een (vis)salade of maak een heerlijke paling- of makreelmayonaise. En besluit je onze oliën als cadeau weg te geven dan Communiceer je gelijktijdig duurzaamheid, circulariteit, lekker en luxe met Kerstmis.

Onze partner Esther van Leeuwe heeft in haar nieuwe kookboek “Smaak van de Waard” onze oliën al uitgeprobeerd. Eén van haar gerechten waarin onze palingolie een belangrijke rol speelt is de Zalm met huisgemaakte pasta.

zalm + pasta

Figuur 1 Huisgemaakte pasta met gerookte palingolie, zalm en oesterzwammen

Dit kookboek is een mooie toevoeging. Daarom is de combinatie van onze vier oliën met haar kookboek ook als geschenk beschikbaar op onze website.

Gebruik de speciale kortingscode voor Ritch Europe leden en ontvang 10% korting. Code: RITCH

[av_productslider categories='31' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='0' prod_order='' items='9' offset='0' columns='3' autoplay='no' interval='5' alb_description='' id='' custom_class='' av_uid='av-2f3cba']