Founder IntelligentFood

CEO/Founder

Ik geloof heilig dat je goed zaken kunt doen zonder negatieve invloeden op het milieu en de samenleving te hebben. De wereld hebben wij in bruikleen. En iets dat je hebt geleend, geef je toch niet kapot terug? Hoe zou jij reageren als je hetgeen dat je hebt uitgeleend vies, vuil en kapot terug krijg? Persoonlijk vind ik dat de jongere generatie nog redelijk mild reageert op hoe wij deze wereld voor ze achterlaten……..We kunnen het zoveel beter!

Junion Hanenberg

Sales /CRM

Omdat IntelligentFood een innovatieve start-up is, doet iedereen praktisch alles. Daarnaast heb ik echter best snel mijn forte gevonden, namelijk: Customer Relationship Management. Dit stukje software is een essentieel onderdeel in het effectief beheren van contactinformatie en het efficiënt toepassen van E-mailmarketing.

Robbert Mayer

Social media

Hi, mijn naam is Kristen Maria Boudestein! In september 2022 ben ik begonnen als stagiaire bij IntelligentFood. Na mijn stage ben ik bij IntelligentFood blijven werken, ik heb het ontzettend naar mijn zin!

Ik ben erg geïnteresseerd in duurzaamheid, bij IntelligentFood leer ik natuurlijk heel veel over duurzaamheid & circulariteit en hoe ik dit ook in mijn eigen leven kan implementeren! Daarnaast doe ik ontzettend veel kennis & ervaring op het journalistieke/communicatieve vlak, dit heeft me de bevestiging gegeven dat ik hier later graag verder mee wil.

In mijn vrije tijd kijk ik graag (psychologische) horrorfilms, maar ook andere genres, lees & schrijf ik en luister ik graag naar muziek, voornamelijk rock (alhoewel nostalgische 2000’s muziek mijn guilty pleasure is). Ik ben ook graag buiten om te wandelen, zowel in de stad als in de natuur.

Kristen Boudestein

Project medewerker

Mijn naam is Rina Poeran. Wat ik zo leuk vind aan het bedrijf IntelligentFood is dat het een jong dynamisch bedrijf is en je veel kunt leren! Dat vind ik superfijn aangezien dit mijn eerste baan is in de businesswereld en nog aan het ontdekken ben. Ik word op verschillende projecten ingezet. Het contact met klanten is wat ik het leukste vind. Zorgen dat alles goed verloopt en een blije en tevreden klant overblijft.

Rina Poeran

Accountmanager

Mijn naam is Darlyn Genao Castillo, ik ben 18 jaar en doe de opleiding Junior accountmanager. Dit is mijn tweede jaar op het MBO en begin dit jaar met mijn stage.

Met de stage bij  IntelligentFood  wil ik leren hoe het bedrijfsleven eruitziet met de opleiding die ik volg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fitnessen en tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en vind het leuk om met andere samen te werken. Met samenwerken kom je verder dan als je er alleen tegenover staat.

Darlyn Genao Castillo