Founder IntelligentFood

CEO/Founder

Ik geloof heilig dat je goed zaken kunt doen zonder negatieve invloeden op het milieu en de samenleving te hebben. De wereld hebben wij in bruikleen. En iets dat je hebt geleend, geef je toch niet kapot terug? Hoe zou jij reageren als je hetgeen dat je hebt uitgeleend vies, vuil en kapot terug krijg? Persoonlijk vind ik dat de jongere generatie nog redelijk mild reageert op hoe wij deze wereld voor ze achterlaten……..We kunnen het zoveel beter!

Sales /CRM

Omdat IntelligentFood een innovatieve start-up is, doet iedereen praktisch alles. Daarnaast heb ik echter best snel mijn forte gevonden, namelijk: Customer Relationship Management. Dit stukje software is een essentieel onderdeel in het effectief beheren van contactinformatie en het efficiënt toepassen van E-mailmarketing.

Stagiaire Joram

Sales binnendienst

Mijn naam is Joram Bruinsma, ik ben 22 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van mijn bachelor Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. In september 2021 ben ik begonnen met een leerzame meewerkstage bij IntelligentFood. Voor een periode van 20 weken ga ik met mijn skills in het werkleven aan de slag om mezelf te ontwikkelen. Het mooiste aan IntelligentFood vind ik de manier waarop wij reststromen omzetten naar nieuwe producten. In mijn vrije tijd hou ik van mijn extreme sporten zoals Kitesurfen, in de winter ga ik graag op wintersport om dan fanatiek te snowboarden. Ook ben ik graag met mijn vrienden om samen een biertje te doen. Verder hoop ik tijdens mijn stage te groeien in mijn skills van Marketing en Sales. De stage heeft mij zo goed bevallen dat ik nu parttime bij IntelligentFood werk als salesmedewerker.

jr. redactioneel medewerker

Hi, mijn naam is Kristen Maria Boudestein! Ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn derde (en laatste) jaar van de opleiding Mediaredactiemedewerker aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. In september 2022 ben ik begonnen als stagiaire bij IntelligentFood en blijf ik voor een aantal maandjes, ik heb het ontzettend naar mijn zin!

Ik ben erg geïnteresseerd in duurzaamheid, bij IntelligentFood leer ik natuurlijk heel veel over duurzaamheid & circulariteit en hoe ik dit ook in mijn eigen leven kan implementeren! Daarnaast doe ik ontzettend veel kennis & ervaring op het journalistieke/communicatieve vlak, dit heeft me de bevestiging gegeven dat ik hier later graag verder mee wil.

In mijn vrije tijd kijk ik graag (psychologische) horrorfilms, maar ook andere genres, lees & schrijf ik en luister ik graag naar muziek, voornamelijk rock (alhoewel nostalgische 2000’s muziek mijn guilty pleasure is). Ik ben ook graag buiten om te wandelen, zowel in de stad als in de natuur!

jr. social media medewerker

Mijn naam is Rina Poeran, ik ben 19 jaar en zit ik in het derde jaar van International Business Organization & Change op de Hogeschool Rotterdam. Ik werk als een stagiair social media marketing bij IntelligentFood van augustus 2022 tot januari 2023. Wat ik zo leuk vind aan het bedrijf IntelligentFood is dat het nog een startup is en je veel kunt leren! Dat vind ik superfijn aangezien dit mijn eerste baantje is in de businesswereld en nog aan het ontdekken ben. Naast deze stage heb ik een bijbaantje bij een voetbalvereniging, kijk ik graag series en lees ik boeken