Social media

Schrijven, bewerken en bijwerken van content voor de online platformen van IntelligentFood. Daarnaast houd ik me bezig met het samenstellen van onze duurzame kerstdoos. Deze kerstdoos bestaat alleen uit lekkere, unieke duurzame producten.

HRM

Assisteren bij het werven van talent en het optimaliseren van de recruitmentprocessen. Daarbij help ik Junion bij het schrijven en vertalen van zijn nieuw uit te geven boek over circulaire businessmodellen. IntelligentFood is een startup. Dus ik houd me bezig met een scala aan verschillende werkzaamheden. Te veel om hier op te noemen.

Sales /CRM

Omdat IntelligentFood een innovatieve start-up is, doet iedereen praktisch alles. Daarnaast heb ik echter best snel mijn forte gevonden, namelijk: Customer Relationship Management. Dit stukje software is een essentieel onderdeel in het effectief beheren van contactinformatie en het efficiënt toepassen van E-mailmarketing.

Founder IntelligentFood

CEO/Founder

Ik geloof heilig dat je goed zaken kunt doen zonder negatieve invloeden op het milieu en de samenleving te hebben. De wereld hebben wij in bruikleen. En iets dat je hebt geleend, geef je toch niet kapot terug? Hoe zou jij reageren als je hetgeen dat je hebt uitgeleend vies, vuil en kapot terug krijg? Persoonlijk vind ik dat de jongere generatie nog redelijk mild reageert op hoe wij deze wereld voor ze achterlaten……..We kunnen het zoveel beter!