Stagiaire Joram

Stagiaire (Sales)

Mijn naam is Joram Bruinsma, ik ben 22 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van mijn bachelor Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. In september ben ik begonnen met een leerzame meewerkstage bij IntelligentFood. Voor een periode van 20 weken ga ik met mijn skills in het werkleven aan de slag om mezelf te ontwikkelen. Het mooiste aan IntelligentFood vind ik de manier waarop wij reststromen omzetten naar nieuwe producten. In mijn vrije tijd hou ik van mijn extreme sporten zoals Kitesurfen, in de winter ga ik graag op wintersport om dan fanatiek te snowboarden. Ook ben ik graag met mijn vrienden om samen een biertje te doen. Verder hoop ik tijdens mijn stage te groeien in mijn skills van Marketing en Sales.

Stagiare Hritik

Stagiaire (Sales)

Mijn naam is Hritik Jagota en ik ben 21 jaar oud. Ik ben derdejaarsstudent van de opleiding International Business & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben onlangs gestart als stagiaire bij IntelligentFood. Het meest interessante aan IntelligentFood is dat het nog een start-up is. Dit zorgt voor een actieve en levendige werkomgeving waarin niets vaststaat. Na drie weken stage te hebben gelopen kan ik zeggen dat ik veel heb geleerd over hoe IntelligentFood bijdraagt aan het terugdringen van voedselverspilling en tegelijkertijd een win-winsituatie creëert voor verschillende partijen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden, voetbal ik 3 keer per week en doe ik graag aan fotografie als hobby.

Stagiaire Stephanie

Stagiaire (Social media)

Mijn naam is Stephanie Simson en sinds september ben ik bij IntelligentFood gestart als stagiaire. Naast het unieke concept dat me aanspreekt, heb ik gekozen om hier stage te lopen, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik mijn zelfontplooiing hier goed kan bevorderen. Niets blijkt minder waar, ik heb de afgelopen week voor het eerst een eigen website gebouwd. Super leuk! Als derdejaarsstudent van de opleiding Ondernemerschap & Retail management, is het aan mij de eer om drie groeikansen in kaart te brengen en het verschil te maken. De komende vijf maanden zal ik dan ook vier dagen in de week meewerken. Momenteel verzorg ik de socialmediakanalen en ben ik de onderzoeksresultaten aan het analyseren van ons nieuwste concept: duurzame kerstpakketten.

Social media

Schrijven, bewerken en bijwerken van content voor de online platformen van IntelligentFood. Daarnaast houd ik me bezig met het samenstellen van onze duurzame kerstdoos. Deze kerstdoos bestaat alleen uit lekkere, unieke duurzame producten.

Sales /CRM

Omdat IntelligentFood een innovatieve start-up is, doet iedereen praktisch alles. Daarnaast heb ik echter best snel mijn forte gevonden, namelijk: Customer Relationship Management. Dit stukje software is een essentieel onderdeel in het effectief beheren van contactinformatie en het efficiënt toepassen van E-mailmarketing.

Founder IntelligentFood

CEO/Founder

Ik geloof heilig dat je goed zaken kunt doen zonder negatieve invloeden op het milieu en de samenleving te hebben. De wereld hebben wij in bruikleen. En iets dat je hebt geleend, geef je toch niet kapot terug? Hoe zou jij reageren als je hetgeen dat je hebt uitgeleend vies, vuil en kapot terug krijg? Persoonlijk vind ik dat de jongere generatie nog redelijk mild reageert op hoe wij deze wereld voor ze achterlaten……..We kunnen het zoveel beter!