De lekkerste en meest duurzame Kerst-, Eindejaars- en Nieuwjaarspakketten van 2021.

Verschillende verhalen bij elkaar die samen één goed verhaal vormen. Onze kerstdozen bestaan uit producten die zijn gemaakt van reststromen om voedselverspilling tegengaan. Producten om biodiversiteit te stimuleren. Producten die bijdrage aan eerlijke verdiensten in de hele keten. Producten die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding bieden en producten die ons een stuk van de toekomst laten proeven.

Maar naast dat je een goed gevoel krijgt van deze producten, zijn ze vooral ontzettend lekker!

EUR 25

Duurzaam

Kerstpakket EUR 25

EUR 50

Met Twisted Jam

Kerstpakket EUR 25

EUR 50

Met Rotterdamse Confituur

Kerstpakket EUR 25

EUR 75

Het nieuwe sexy is circulair

Kerstpakket EUR 25

  1. IntelligentFood/ Olijfolie met gerookte palingsmaak: De olijfoliën van IntelligentFood zijn gearomatiseerd met reststromen van gerookte paling en makreel. Deze olijfoliën kun je op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als dip met een stuk ambachtelijk brood, als dressing van je (vis)salade of door er een mayonaise van te maken.
  2. Roze Bunker/ Siroop met Citrus-basilicum smaak: Met de Roze Bunker drink je verspilling weg! De Citrus-Basilicum siroop is een smaakexplosie van gered fruit en kruiden. Met een deel Citrus Basilicum, een deel gin en bruiswater heb je al een basis voor een heerlijke cocktail.
  3. Rotterdamsch Confituur/Twisted: De confituur en jams in onze doos worden gemaakt op basis van basis van heerlijke, smaakvolle ingrediënten. Je wordt verrast door de heerlijke abrikoos, gojibes en groene thee van Rotterdamsch Confituur of de peer-vanille smaak van Twisted Jams. De producten worden liefdevol gemaakt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt of van gered fruit.
  4. A better Bite: Door je tanden te zetten in A Better Bite doe je iets goeds voor je gezondheid, de natuur én de maatschappij. Deze gedroogde fruitsnacks worden gemaakt van gered fruit. Doordat de snacks makkelijk mee te nemen zijn, krijg je gedurende de dag ook je vitamines binnen.
  5. Wilder Land: Een moment om tot rust te komen doe je met de Hollande kruidenthee van Wilder Land. De kruiden in deze thee worden geplant tussen de gewassen van boeren om biodiversiteit te bevorderen. Zo krijgen de bijen en insecten beetje bij beetje hun leefgebied terug.
  6. IntelligentFood Koekjes: Heerlijke dooreetkoekjes die ook nog eens “Intelligent” zijn, omdat ze worden gemaakt van reststromen deeg uit de bakkersindustrie.
  7. Koffie: Deze koffieleverancier kent alle boeren persoonlijk en geeft hun een eerlijke prijs voor hun koffiebonen.
  8. Ketchup: De smokey ketchup van The Ketchup Project zorgt ervoor dat je voedselverspilling tegen gaat en de boer helpt aan hogere inkomsten. Door de gedroogde tomaten die worden gebruikt heeft de ketchup een unieke, volle smaak. De ketchup is licht gezoet door het gebruik van rietsuiker sap en bevat verder niets kunstmatigs.