LET’S TALK SHOP

Door heel veel tijd, volharding, inzet én een flinke investering van (eigen) geld staat IntelligentFood inmiddels als een huis. De eerste producten – een serie koffiekoekjes waar het water je van in de mond loopt – zijn een feit. We zijn er trots op dat we een mooie, duurzame, toekomstbestendige onderneming hebben neergezet. Maar… het zal je niet verbazen: om succesvol te ondernemen heb je niet alleen een gouden idee nodig, maar ook goud. Daarmee bedoelen we geld. Want om winst te genereren moet je ook flink investeren. We laten je hieronder zien – in chronologische volgorde – hoe we de financiering van IntelligentFood opbouwen.

  1. Eigen geld, subsidies, fondsen voor starters.
  2. Investeringen van familie & vrienden (crowdfunding)
  3. Banken (de aandelen blijven hierbij in eigen bezit), subsidies, fondsen voor het opschalen.
  4. Overige investeerders

Als je goed hebt opgelet – en dat heb je, we kennen je – heb je onmiddellijk puntje 2 gespot; de eigenlijke reden van dit schrijven. Om de noodzakelijke volgende stappen te kunnen zetten kunnen we namelijk wel wat steun gebruiken.

Wij denken daarbij aan jou. Alhoewel bemoedigende en waarderende opmerkingen uiteraard altijd welkom zijn, denken we zelf meer in de richting van een financiële injectie. We hebben een voorstel waar jij, wij, het milieu en de samenleving beter van worden. Maar eerst gooien we alle kaarten op tafel en voeren we je wat facts & figures. Volledige transparantie.