Kerstpakket met een goed verhaal

Een kerstpakket met een goed verhaal

Het is vaak een gedoe om een passend kerstgeschenk voor de hele organisatie te vinden. Je kunt er daarom niet vroeg genoeg mee beginnen.

DUURZAAMHEID IS HERE TO STAY!

Nee, het is geen hype. Nee, het waait niet over. Steeds meer mensen vinden duurzaamheid een belangrijk onderdeel in hun leven. Iedereen wil uiteindelijk een betere wereld. Echter voor velen is het moeilijk om duurzame keuzes te maken. Soms door het gebrek aan kennis over wat duurzaam is, soms omdat een duurzame keuze duurder is dan het niet duurzame alternatief.

Omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn bedrijven en instellingen op zoek naar een andere, meer betekenisvolle manier van ‘gifting’ voor de feestdagen.

Wij van IntelligentFood kunnen jou daarbij helpen. Wij maken het makkelijk voor jou en je medewerkers om voor duurzaamheid te kiezen. Want in ons kerstkeuzeconcept is iedere keuze, een duurzame keuze.

Bij ons heb je verschillende mogelijkheden. Van een cadeaubon tot een traditioneel kerstpakket dat je zelf kunt samenstellen. Bekijk wat het beste bij jouw organisatie past.

Ga naar www.kerstpakketmeteengoedverhaal.nl

Een concept van