De origineelste en meest duurzame kerst-, eindejaars- en nieuwjaarspakketten van Nederland.

2021-2022

Verschillende verhalen bij elkaar die samen één goed verhaal vormen. Onze kerstdozen bestaan uit producten die zijn gemaakt van reststromen om voedselverspilling tegengaan. Producten om biodiversiteit te stimuleren. Producten die bijdragen aan eerlijke verdiensten in de hele keten. Producten die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding bieden en producten die ons een stuk van de toekomst laten proeven.

Maar naast dat je een goed gevoel krijgt van deze producten, zijn ze vooral ontzettend lekker!

EUR 35

Een Goed Verhaal Nr. 1

Iedereen doet wat

EUR 50

Een Goed Verhaal Nr. 2

Met Twisted Jam

EUR 50

Een Goed Verhaal Nr. 3

Met Rotterdamsche Confituur

EUR 75

Een Goed Verhaal Nr. 4

Het nieuwe sexy is circulair

Extra opties

Je kunt naast de overheerlijke producten ook deze twee kookboeken in het kerstpakket laten opnemen.

     

Maar naast dat je een goed gevoel krijgt van deze producten, zijn ze vooral ontzettend lekker!

  1. IntelligentFood/ Olijfolie met gerookte palingsmaak: De olijfoliën van IntelligentFood zijn gearomatiseerd met reststromen van gerookte paling en makreel. Deze olijfoliën kun je op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als dip met een stuk ambachtelijk brood, als dressing van je (vis)salade of door er een mayonaise van te maken.
  2. Roze Bunker/ Siroop met Citrus-basilicum smaak: Met de Roze Bunker drink je verspilling weg! De Citrus-Basilicum siroop is een smaakexplosie van gered fruit en kruiden. Met een deel Citrus Basilicum, een deel gin en bruiswater heb je al een basis voor een heerlijke cocktail.
  3. Rotterdamsche Confituur/Twisted: De confituur en jams in onze doos worden gemaakt op basis van heerlijke, smaakvolle ingrediënten. Je wordt verrast door de heerlijke abrikoos, gojibes en groene thee van Rotterdamsch Confituur of de peer-vanille smaak van Twisted Jams. De producten worden liefdevol gemaakt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt of van gered fruit.
  4. A Better Bite: Door je tanden te zetten in A Better Bite doe je iets goeds voor je gezondheid, de natuur én de maatschappij. Deze gedroogde fruitsnacks worden gemaakt van gered fruit. Doordat de snacks makkelijk mee te nemen zijn, krijg je gedurende de dag ook je “petje pitamientjes” binnen.
  5. Wilder Land: Een moment om tot rust te komen doe je met de Hollande kruidenthee van Wilder Land. De kruiden in deze thee worden geplant tussen de gewassen van boeren om biodiversiteit te bevorderen. Zo krijgen de bijen en insecten beetje bij beetje hun leefgebied terug.
  6. IntelligentFood Koekjes: Heerlijke dooreetkoekjes die ook nog eens “Intelligent” zijn, omdat ze worden gemaakt van reststromen deeg uit de bakkersindustrie.
  7. The Ketchup Project: De smokey ketchup van The Ketchup Project zorgt ervoor dat je voedselverspilling tegen gaat en de boer helpt aan hogere inkomsten. Door de gedroogde tomaten die worden gebruikt heeft de ketchup een unieke, volle smaak. De ketchup is licht gezoet door het gebruik van rietsuiker sap en bevat verder niets kunstmatigs.
  8. Moyee coffee: Koffie voor fijnproevers! Geen powerbak, maar elegant en soepel. 100% Limu specialty koffie: meerdere malen uitgeroepen tot de meest smaakvolle boon van Afrika.
   De 100% Limu is ons paradepaardje. Zij groeit op extreme hoogte en levert een explosie van bloemigheid, aangevuld met de smaak van citrusfruit en cacao. Langzaam gebrand in 13 minuten en op een temperatuur van 197 graden celsius, krijgt ze een siroop-achtige smaak en een aroma van cacao met ondertonen van jasmijn en een lichte nasmaak van basterdsuiker.
  9. Seamore : Gemaakt van duurzaam geoogst zeewier rechtstreeks uit de Atlantische Oceaan. Hun knapperige textuur, gezonde samenstelling en “eet-het-gehele-zakje”-smaak zullen je doen betreuren dat je ze niet eerder hebt geprobeerd!