Waarom doen wij wat wij doen?

Een vrije en leefbare wereld. Daar willen wij aan bijdragen. Ook voor ons nageslacht. Een wereld waarbij iedereen gelijke kansen heeft.

Hoe willen wij een vrije en leefbare wereld helpen creƫren?

De belangrijkste kracht in het bedrijfsleven is de winstgevendheid. Een bedrijf dat op de lange termijn geen winst maakt, zal op den duur ophouden te bestaan. Een echte duurzame onderneming is daarom een winstgevende onderneming.

Winst moet! Maar eerlijk zakendoen ook. Een eerlijk belegde boterham voor iedereen in de keten. In onze visie heeft ieder bedrijf twee extra partners. Partners die vanaf het eerste moment bij het bedrijf betrokken zijn geweest. Partners die wij vertrouwen en zij vertrouwen ons. Partners waar wij trots en zuinig op zijn. Deze partners zijn het milieu en de samenleving.

Deze partners zijn net zo belangrijk als alle andere ketenspelers bij elkaar. Wij beseffen ons dat zonder het milieu en de samenleving er op de lange termijn geen bedrijf kan zijn.

Wat doen wij precies?

Wij geloven in het milieu en in de kracht en creativiteit van de samenleving. Zij helpen ons om nieuwe winstgevende concepten te bedenken. Concepten die beginnen met reststromen. Reststromen waaraan vervolgens toegevoegde waarde wordt meegegeven zodat er nieuwe concepten, producten en diensten ontstaan.

Deze nieuwe concepten, producten en diensten moeten een positieve bijdrage leveren aan alle ketenspelers, inclusief het milieu en de samenleving.